N F E D
food 1

Hotelarrangementen

Fiets-arrangement

€ 115,00 per persoon

Het BEST WESTERN PLUS Aldhem Hotel is de ideale uitvalsbasis om de Antwerpse Kempen per fiets te ontdekken. Zowel een ontspannende ontdekkingstocht als een sportieve fietstrip behoren tot de mogelijkheden. Bij aankomst in ons hotel kan u eerst genieten van een welkomstdrankje. Daarna kan u starten aan uw fietstocht via het Antwerpse fietsknooppuntennetwerk, het Aldhem Hotel bevindt zich vlakbij knooppunten 46 en 47, of u kan ook zelf een tocht uitstippelen bijvoorbeeld langs het Albertkanaal. Wij zorgen voor een lunchpakket voor onderweg. ‘s Avonds kan u helemaal terug op krachten komen bij een heerlijk driegangendiner en overnachten in een luxe-tweepersoonskamer.

 

Athos-arrangement

€ 125,00 per persoon

In een stijlvol gezellig kader, geniet u van een heerlijk glaasje cava of een aperitiefje naar eigen keuze, terwijl tongstrelende amusen u voorbereiden op het ongeëvenaarde culinaire dat nog komen gaat. Onze "chef de cuisine" verwent u vervolgens met een viergangenmenu vergezeld van uitgelezen huiswijntjes. En als afsluiter van de avond , rustig nagenieten van de versnaperingen bij een heerlijk kopje koffie. Voldaan overnachten in een luxe-tweepersoonskamer, en u 's morgens uitgebreid laten verwennen met een eindeloos ontbijtbuffet.

 

Porthos-arrangement

€ 139,50 per persoon

Een gelijkaardig pakket, maar met een vijfgangendiner, vergezeld van aangepaste wijnen. 

Indien u twee Athos- of Porthos-arrangementen na elkaar reserveert, logeert u de derde nacht gratis.

Deze aanbiedingen gelden enkel tijdens de weekends en tijdens de schoolvakanties. Onze prijzen zijn inclusief dienst en BTW.