N F E D
med res 4

Partners in catering

Catering Van Eyck

Catering Van Eyck is een familie vol passie, ervaring en dynamisch talent die streeft naar kwaliteit en van jouw feest of evenement een onvergetelijke belevenis wil maken. Met de focus op smaakvol, serveren wij u keer op keer een verrassend menu.

Catering Van Eyck is niet zomaar een bedrijf. Het is een van de dochterondernemingen van Groep Van Eyck. Groep van Eyck is al meer dan veertig jaar een culinaire trendsetter en staat bekend als familie bedrijf met een passie voor eten en een professionele aanpak. 

Bekijk de website

 

Criterium Nijlen

Wij verzorgen uw feest.

De kracht van Criterium, uitgezonderd de uitstekende keuken en de perfecte service, zijn de innoverende gerechten vanuit onze keuken in een gezellig kader. Na kennismaking en persoonlijk gesprek trachten we al uw wensen te vervullen. Zo bouwen we samen een vertrouwensrelatie op die zal uitmonden in een schitterend feest zodat u enkel maar hoeft te genieten.

Bekijk de website

 

J&M Catering

Een geslaagd feest, een cocktail van de juiste ingrediënten op de juiste manier bereid.
Voor J&M is een feest pas geslaagd wanneer u en uw gasten kunnen genieten in het volle besef dat ook voor al het overige wordt gezorgd.

Dàt is uw geheime ingrediënt.

Bekijk de website

 

Loncin

Wij verzorgen al uw zakenlunches, dineetjes, recepties, barbecues, tuinfeesten, communiefeesten, gaande van 2 tot 1000 personen.

Bekijk de website

 

Pure 

Pure is een cateringbedrijf waar persoonlijke service en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen worden. U kan bij ons terecht voor het verzorgen van uw communie of lentefeest, de catering op uw bedrijfsfeest of de volledige catering op jullie huwelijk.

Wij streven ernaar om van uw feest iets uniek te maken.

Bekijk de website