N F E D
med res 4

Partners in catering

Vandersmissen

Onze verwennerij begint met een unieke catering voor events. Onze koks kiezen voor ‘kwalitatieve, ambachtelijke keuken’. Artisanale kwaliteit, gemaakt met verse ingrediënten en met behulp van authentieke technieken. Zo beschikt Vandersmissen Feestservice over een eigen rokerij om de zalm te roken en een eigen bakkerij voor ovenverse broodjes. De smaakvolle gerechten worden fijn gepresenteerd en met de glimlach geserveerd.

Bekijk de website

 

Criterium Nijlen

Wij verzorgen uw feest.

De kracht van Criterium, uitgezonderd de uitstekende keuken en de perfecte service, zijn de innoverende gerechten vanuit onze keuken in een gezellig kader. Na kennismaking en persoonlijk gesprek trachten we al uw wensen te vervullen. Zo bouwen we samen een vertrouwensrelatie op die zal uitmonden in een schitterend feest zodat u enkel maar hoeft te genieten.

Bekijk de website

 

J&M Catering

Een geslaagd feest, een cocktail van de juiste ingrediënten op de juiste manier bereid.
Voor J&M is een feest pas geslaagd wanneer u en uw gasten kunnen genieten in het volle besef dat ook voor al het overige wordt gezorgd.

Dàt is uw geheime ingrediënt.

Bekijk de website

 

Loncin

Wij verzorgen al uw zakenlunches, dineetjes, recepties, barbecues, tuinfeesten, communiefeesten, gaande van 2 tot 1000 personen.

Bekijk de website

 

Pure 

Pure is een cateringbedrijf waar persoonlijke service en kwaliteit hoog in het vaandel gedragen worden. U kan bij ons terecht voor het verzorgen van uw communie of lentefeest, de catering op uw bedrijfsfeest of de volledige catering op jullie huwelijk.

Wij streven ernaar om van uw feest iets uniek te maken.

Bekijk de website