N F E D
mainimage1

Recreatie

Health & leisure club

Het BEST WESTERN PLUS Aldhem Hotel biedt u een volledige sport- en wellness-infrastructuur in de Health & leisure club.


Buitensport

De tennisliefhebbers kunnen terecht op onze goed verzorgde buitenbaan. In de rechtstreekse omgeving vindt u ruime wandel- en loopmogelijkheden op onverharde wegen. Vlakbij vindt u o.a. de wandelknooppunten van de Kempische beemden, de Netevallei en de Kempische heuvelrug. 

Het Best Western Plus Aldhem Hotel bevindt zich vlakbij de knooppunten 46 en 47 van het Antwerpse fietsknooppuntennetwerk. Sportieve toerfietsers vinden een uitdaging op de lange en goed berijdbare jaagpaden van het Albertkanaal. Verder bevindt zich het Bloso centrum Herentals op korte afstand, waar u terecht kan voor tal van activiteiten.


Toeristische toppers

De Antwerpse Kempen heeft veel te bieden. In de eerste plaats het natuurschoon met honderden hectaren bossen en wandelroutes. In het vlakbij gelegen Grobbendonk ontdekt u het Diamantmuseum en de prachtige 13de-eeuwse watermolen. 

Maar Aldhem is ook een ideale startplaats voor een bredere verkenning van de Kempen. De Kempische Begijnhoven van Lier, Herentals en Turnhout behoren tot het Unesco-werelderfgoed. De abdij van Tongerlo is zeker een bezoek waard, net als de Lierse Binnenstad of te zondagse rommelmarkt in Turnhout

Ook voor families met kinderen is het Best Western Plus Aldhem Hotel de perfecte uitvalsbasis: Bobbejaanland (Lichtaart), Hidrodoe (Herentals), de kabouterberg (Kasterlee), kinderboerderij het Karrewiel (Grobbendonk), …

Kunstliefhebbers kunnen o.a. terecht in Museum Wuyts-Van Campen en Baron Caroly (Lier), Art Center hugo Voeten (Herentals) of Kunstforum Würth (Turnhout).